Jaromír Jágr: Na Nový rok mluvil o závisti a zlu!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 10:40

Jaromír Jágr má za sebou poměrně rozporuplný rok. Na poli osobního života zažil rozchod, ve sportovním odvětví se mu až na nedávné zranění poměrně dařilo. Na Nový rok přesto volil slova jako závist a zlo. Proč?

Jaromír Jágr neměl úplně povedený konec roku. Po sportovní stránce ho ovlivnilo několik týdnů staré zranění, které stále nedoléčil, proto chyběl na ledě během posledního utkání roku 2019. Navíc neměl program na Silvestra, dokonce žádal lidi, aby mu něco navrhovali. Nakonec ale do nového roku vstoupil evidentně dobře naladěn.

Všem fanouškům totiž popřál na sociální síti. „Krásný Nový rok! Poděkujme 2019 a přivítejme 2020. Všem přeji, aby se Vám splnilo vše, co si přejete. Buďme šťastný a přejme jeden druhému,“ napsal na instagramu.

„Život je krátký, nekažme si ho závistí, zlem, pomluvou nebo negací. Odpouštěj, miluj, věř a nikdy nic nevzdávej. Bůh nás ochraňuj a užívejme si každé chvíle, protože… ty největší příběhy si píšeme sami,“ dodal v narážce na reklamní kampaň, kterou dělá pro čínskou technologickou firmu.

Právě jeho reklamní aktivity byly koncem uplynulého roku trnem v oku hudebníkovi Davidu Kollerovi. Frontman Lucie to dal na sociální síti jasně najevo. Nejprve to ovšem schytal od fanoušků, načež ho uzemnil i sám Jágr.

Témata: Jaromír Jágr