Andrea Kerestešová Růžičková PORODILA: Druhý syn dostal překrásné jméno!

Andrea Růžičková má druhého syna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 8:50

Lépe si konec roku 2019 snad ani nešlo představit. Populární slovenská herečka Andrea Kerestešová porodila na Silvestra druhého syna. Jaké jméno mu s manželem vybrali?

V létě oznámila pohledná herečka Andrea Růžičková (za svobodna Kerestešová), že je podruhé těhotná. Její druhé dítě se málem zapojilo do soutěže o první miminko nového roku, nakonec se ale dle dostupných informací narodilo ještě na Silvestra.

Populární Slovenka, která má za manžela českého hudebníka Mikoláše Růžičku, oznámila šťastnou novinu na Nový rok na sociální síti. „Včera se nám stalo něco překrásného. Porodila jsem nám druhého syna. Je to nejmilejší česko-slovenský uzlíček pod sluncem,“ napsala na instagramu.

„Dali jsme mu jméno Jáchym. Milujeme. Tak hodně ho milujeme! Děkujeme Ti Bože, za tento dar a zázrak. Ach, není nic víc… Zároveň Vám, moji milí, přejeme naplněný rok 2020! Láskou!“ dodala ještě.

Slovenská herečka tak do nového roku vstoupila již se čtyřčlennou rodinou. S manželem už mají doma dvouletého syna Tobiáše.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)