Dominika Gottová: TĚŽKÁ ZKOUŠKA na Silvestra!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 8:24

Silvestr byl pro Dominiku Gottovou velkou zkouškou. Nejstarší dcera Karla Gotta se totiž už nějaký čas snaží skoncovat s alkoholem, se kterým měla velké potíže. Jak zvládla novoroční oslavy?

Dominika Gottová na rok 2019 nikdy nezapomene. Přišla o tatínka Karla Gotta (†80), rozpadlo se jí manželství s finským hudebníkem Timem Tolkkim a mimo jiné také přiznala problémy s alkoholem. I proto všichni lidé z jejího okolí netrpělivě očekávali, jak zvládne první silvestrovské oslavy po návratu do Prahy.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka se „pojistila“ tím, že se rozhodla jít do práce. Poslední den roku je totiž normálním pracovním dnem. „Na Silvestra jsem byla do večera v baru, kde pracuji,“ svěřila se webu blesk.cz.

Novoroční přípitek ale nakonec nevynechala. „Pak jsem před půlnocí odjela za Prahu a oslavila příchod roku 2020 se svými kamarády, u kterých bydlím. Mají úžasného pejska Amíka, který slavil s námi. Sklenku šampaňského jsem si dala, ale jinak jsem alkohol nepila,“ dušovala se.

Vypadá to tedy, že jde Dominika opravdu do sebe. Ostatně její otec ji přesvědčoval, aby svůj problém s alkoholem řešila. Zdá se, že je všechno na dobré cestě.

Témata: Dominika Gottová