Jiří Menzel: Na závěr roku se opět ukázal na veřejnosti!

Jiří Menzel zavítal před koncem roku do divadla 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 21:59

Jiří Menzel se stále zotavuje poté, co měl vážné zdravotní potíže. V posledních měsících se alespoň začal ukazovat na veřejnosti, televizní diváky potěšil i na závěr roku. S manželkou totiž zavítal do divadla.

Není to tak dlouho, co se slavný filmový režisér Jiří Menzel potýkal s tak závažnými zdravotními potížemi, že byste ho na veřejnosti potkali jen těžko. Končící rok 2019 ovšem přinesl cennou změnu k lepšímu. 

Nejčastěji je legendární filmař spatřen v divadle. Třeba v červnu ho manželka Olga vzala do Divadla na Vinohradech, kde v minulosti několik her režíroval. Počátkem prosince zase navštívil Obecní dům, kde se konala koncertní pocta Jiřímu Šustovi, dvornímu skladateli hudby jeho filmů. 

Návštěvou divadla si zpříjemnili i závěr roku. Společnou fotkou s režisérem i jeho ženou se na sociální síti pochlubil pražský zastupitel Jan Wolf. 

„Včera v podvečer jsem byl s manželi Menzelovými ve Stavovském divadle na opeře Figarova svatba. Panu režiséru Menzelovi, paní Olze i mě se provedení, scéna, interpretace a vůbec celé představení moc líbilo. Gratulace tedy patří Národnímu divadlu, za režii Magdaléně Švecové a všem účinkujícím a hudebníkům,“ napsal na facebooku.

Témata: Jiří Menzel