Třaskavé rozchody roku 2019: Jágr, Vondráčková, Prachařovi!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 19:30

Rok 2019 se nenesl pouze ve znamení úmrtí nebo narození potomků slavných, nechyběly ani třaskavé rozchody a rozvody. Pojďte si spolu se serverem stars24.cz připomenout některé z nich!

Prakticky od začátku roku se spekulovalo o budoucnosti vztahu legendárního hokejisty Jaromíra Jágra a modelky Veroniky Kopřivové. Na jaře nakonec oznámili rozchod. Zatímco sympatická blondýnka už má nového partnera, olympijský vítěz se osmělil až v poslední době, kdy upoutala pozornost jeho schůzka se slovenskou tenistkou.

Mezi mantinely má své místo také Michal Gulaši, nyní už bývalý partner modelky Vlaďky Erbové. Dvojnásobná maminka musela skousnout další rozchod, v minulosti už jí nevyšly vztahy se Zdeňkem Bahenským či fotbalistou Tomášem Řepkou.

Ze světa hokeje ještě jednou. Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková se sice rozešli už v roce 2018, ostře sledovaná rozvodová sága ovšem pokračovala i letos. Konec manželství se nakonec podařilo právně dořešit.

Jako nit se rokem 2019 táhla manželská krize Prachařových. Napoprvé ještě Agáta a Jakub neshody vyřešili, druhý otřes už je ale rozkmotřil natolik, že není cesty zpět. Manželé se rozešli a momentálně se jen čeká na formální vyřešení rozvodu.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová Vlaďka Erbová Michal Gulaši Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková Agáta Hanychová Jakub Prachař