Farna, Šafářová, Voříšková, Rytmus… Slavní, kteří se letos stali rodiči!

Ewa Farna se svým synem! 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 17:20

Řada celebrit v čele s Karlem Gottem nás letos opustila, ale byly i šťastnější dny. Spousta známých tváří se letos poprvé stala rodiči. Kdo se v právě končícím roce dočkal prvního miminka?

Ostře sledovaný byl třeba porod Ewy Farne, která byla poměrně tajnůstkářská. Narození syna Artura oznámila počátkem června, chlapec přišel na svět v příbramské porodnici. Prvního potomka se letos dočkala i herečka Tereza Ramba (za svobodna Voříšková).

V posledních měsících nejvíce zajímal čtenáře porod prvního potomka tenistky Lucie Šafářové, která čekala miminko s hokejistou Tomášem Plekancem, nyní už trojnásobným otcem. Sportovnímu páru se narodila dcera Leontýnka. 

Zraky fanoušků se ovšem upíraly i do zahraničí. Narodil se nový člen britské královské rodiny, princ Harry a vévodkyně Meghan se dočkali syna Archieho. U našich sousedů na Slovensku byl ostře sledovaný porod chlapce Sanela, prvního dítěte rappera Rytmuse a jeho manželky Jasminy.

Už nyní je jasné, že i v roce 2020 se máme v tomto směru na co těšit. V druhé polovině roku oznámila těhotenství např. herečka Berenika Kohoutová. Přímo o Vánocích se šťastnou novinkou pochlubila Monika Bagárová.

Témata: Ewa Farna Tereza Voříšková Lucie Šafářová Princ Harry Meghan Markle Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič