Karel Šíp: Chystá na Silvestra překvapení?

Šíp, Karel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 16:33 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 22:00

K televizním Silvestrům neodmyslitelně patří populární bavič Karel Šíp. Jinak tomu nebude ani tentokrát. Chystá moderátor ve své talk show Všechnopárty nějaké překvapení?

Tradice televizních Silvestrů je už poměrně dlouhá, legendární pořady s Vladimírem Menšíkem v roli moderátora s úspěchem opakuje veřejnoprávní stanice dodnes. Poslední den roku si řada diváků neumí představit také bez Karla Šípa. Dočkají se ho i letos.

Na prvním programu České televize se bude už tradičně vysílat silvestrovské vydání jeho populární talk show Všechnopárty. Známý bavič si tentokrát pozval Milana Šteindlera, režiséra Patrika Hartla a zpěvačku Žofii Dařbujánovou. 

Doufejme, že si populární moderátor tentokrát nepřidělá žádné potíže, jako se mu to v posledních týdnech povedlo např. vtipkováním na účet prezidenta Miloše Zemana. Ozval se pak dokonce hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Je ale pravdou, že v minulosti na Silvestra pozval imitátora Petra Jablonského, aby hlasem hlavy státu přednesl novoroční projev. Tak uvidíme, jestli nechystá letos na Silvestra podobné překvapení. 

Témata: Karel Šíp