Lucie Bílá přiznala: Z přítele Radka se mi motá hlava!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 14:34

Lucie Bílá snad nikdy nevypadala tak šťastně, o úsměv na její tváři se stará především svalnatý přítel Radek Filipi. Populární zpěvačka nyní popsala, koho v něm vlastně vedle sebe má.

Lucie Bílá má za sebou rok, kdy se stvrdilo, že je její současný přítel Radek Filipi ten pravý. Fanoušci se je dokonce při několika příležitostech snažili přesvědčit ke sňatku, ale zpěvačka je zatím i kvůli negativním zkušenostem z minulosti neoblomná.

Ke konci roku ale přece jen přiznala, jak šťastná doopravdy je. „Ježíšek byl ke mě štědrý, ale láska snad ještě víc...dívám se na muže vedle sebe a říkám si, jak se mi tohle povedlo… Já, před kterou kluci utíkali už i na základce,“ podivila se na instagramu.

„Je přesně takový, jak vypadá, rovný, spravedlivý, laskavý, zábavný, spolehlivý, milující a tak příšerně sexy, že se mi z toho motá hlava i po třetích společných Vánocích,“ chválila Slavice svého partnera. 

Na závěr připojila jednu radu pro ostatní ženy. „Dámy, slečny, kamarádky moje, nevzdávejte to a najděte si pana dokonalého ..on totiž na každou opravdu někde čeká. Krásný večer a hodně, hodně lásky vám všem,“ dodala Bílá.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi