Agáta Prachařová: Všeříkající hodnocení končícího roku!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 13:57

Agáta Prachařová bezpochyby vyhlížela Silvestra a Nový rok, dávno už to ale není kvůli tomu, že by chtěla vymetat večírky. Je spíš ráda, že rok, na který asi nebude vzpomínat moc dobře, končí.

Agáta Prachařová nebude na rok 2019 vzpomínat v dobrém, a to především z jednoho důvodu. Definitivně se jí rozpadlo manželství s Jakubem Prachařem, momentálně se vlastně čeká jen na to, až se formálně rozvedou. Není proto divu, že jí ani na Silvestra není moc do řeči.

Dcera herečky Veroniky Žilkové vyrazila po rodinné oslavě Vánoc strávit poslední dny roku do Orlických hor. Dokonce si vzala lyže a zamířila na sjezdovku, jenže fotka z lanovky ukázala, že úplně nadšeně se u toho netvářila. 

„Tak hurá, předposlední den roku 2019… hodnotit ho nebudu, jsem šťastná, že jsme všichni zdraví,“ svěřila se dvojnásobná maminka, která je evidentně ráda, že už má tento rok téměř celý za sebou.

Jenže v posledních týdnech se na ní přece jen usmálo štěstí. Ukázalo se totiž, že si Agáta našla nového přítele Zdeňka, se kterým si evidentně dobře rozumí. Ostatně i Prachař už má několik měsíců jinou partnerku, tak proč ne. 

Témata: Agáta Hanychová