Libuše Šafránková: Nejkrásnější česká herečka? TVRDÁ PRAVDA!

Jedna z nejrkásnějších českých pohádek Tři oříšky pro Popelku 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 10:57 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 11:12

Libuše Šafránková patří mezi úspěšné české nejen pohádkové herečky. Jak se ale zdá, není to ten typ, který by kolegům zamotal hlavu, navzdory tomu že je titulována jako jedna z nejhezčích tuzemských hereček.

Od doby, kdy se Libuše Šafránková naposledy postavila před kameru, uplynula spousta vody. ještě více jí odteklo od doby, kdy si zahrála v úspěšném českém filmu.

Přitažlivá herečka jimi přitom byla proslavená. Celá řada snímků, v nichž se objevila, si od kritiků odnesla kladné hodnocení, tedy vyjma těch za poslední roky. Ty příliš slavně nedopadly.

To ale nic nemění na faktu, že Šafránková patří mezi úspěšné a přitažliví herečky. Jak moc přitažlivé? Možná méně, než by jeden čekal. Pavel Trávníček totiž prozradil, že ačkoliv se k ní okolí vždy chovalo slušně, mezi herci se příliš vztahy nenosí. A ani Šafránková pro něj nebyla výjimkou!

Často totiž jen odehrají svou scénu a pak zase utíkají jinam. Navzdory tomu, že i jemu přišla herečka sympatická, nikdy si spolu nikam nevyšli. Trávníček s ní udržoval jen pracovní vztah.

"Blíže jsme se seznámili až u té Popelky. Líbila se mi, ale jinak byly mezi námi jen pracovní vztahy. Nicméně musím uznat, že to byla a je zajímavá osobnost, má takovou zvláštní auru. Když se na vás podívala těma svýma čistýma očima, ovlivnila každého… Nepamatuji si člověka, který by se k ní choval špatně," řekl Blesku.

Témata: Libuše Šafránková Pavel Trávníček