Simona Krainová: Vánoce odnesl spotřebič i její tělo!

Simona Krainová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 21:18

Simona Krainová na letošní svátky jen tak nezapomene. Manžel sice unikl ze spárů exekuce, pak se od ní ale štěstí odvrátilo. Vánoce odnesl domácí spotřebič i její vysportované tělo.

Zatímco nepříjemnou zprávou o milionové exekuci, které čelil její manžel Karel Vágner, si Simona Krainová nenechala pokazit Vánoce, na závěr svátečního týdne už si na jednu věc na sociální síti postěžovala. 

Vánoce jsou pro modelky složitým obdobím, jelikož opravdu není jednoduché si během nich uhlídat váhu. Na stolech totiž číhají nástrahy v podobě nejrůznějších dobrot - kapr, řízek, bramborový salát nebo cukroví. Krainová přiznává, že se udržet nedokáže.

„Tak už nezapnu džíny, buchty na břichu jsou pryč, běhám 5 krát denně maximálně k lednici a ted jsem snědla vepřové výpečky s knedlíkem… Ještěže je čas vánoční a svetrový a hodně oblečený,“ napsala v neděli na instagramu. 

Ani Štědrý den se v domácnosti modelky úplně nevyvedl. „U nás hned u večeře polévka v klíně Bruna, pak jeden zamotaný dron ve vlasech Maxika a následné stříhání vlas. Pak horečka, a když si myslíte že bude konečně klid, pokazí se myčka na nádobí (v ten nejlepší čas) a vyplaví celou kuchyň,“ prozradila Krainová. 

Témata: Simona Krainová