Monika Bagárová: Po miminku SVATBA?

Monika Bagárová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 17:11

Monika Bagárová tento týden seznámila fanoušky se šťastnou novinou, čeká totiž miminko. Logicky se hned nabízejí další otázky týkající se rodinných záležitostí. Bude následovat svatba se zápasníkem?

Monika Bagárová bude na letošní Vánoce vždy s láskou vzpomínat. Společně s partnerem, zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem, se vedle stromečku pochlubili šťastnou zprávou. Zpěvačka totiž čeká miminko. Se založením rodiny se pojí i další zajímavé otázky.

Zpěvačka i sportovec jsou hluboce věřící, a tak není divu, že se spekuluje o svatbě. Zatím to ale není úplně na pořadu dne. „Nevím. Rozhodně to nevyžaduji. S Machem spolu dokážeme být i bez toho, abychom se vzali, je nám i tak krásně, ale jestli to jednou přijde, tak to přijde,“ řekla serveru extra.cz.

„Není to ale zas až tak na ženě. Musí to přijít od muže. Jako žena se o tom s chlapem vlastně stydím mluvit. Jednou se třeba vezmeme, nebráním se tomu, ale bude to přirozeně, ne z povinnosti a na popud toho, že čekáme rodinu,“ vysvětlila někdejší účastnice SuperStar.

Momentálně se ale všechno točí kolem nenarozeného miminka a těhotenství, které zatím probíhá téměř bez komplikací. Vysvětlil se i incident, který vyděsil všechny její fanoušky. 

Témata: Monika Bagárová