Josef Vojtek: Manželská krize definitivně zažehnána?

Josef Vojtek 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 14:59

Josef Vojtek měl letos doma co vysvětlovat. Na přelomu jara a léta si sám zadělal na potíže, když ho přistihli novináři jednoho serveru hned se dvěma ženami. Na konci roku už je ale jasno, jak to celé dopadlo.

Počátkem června se v tuzemských médiích spekulovalo o možné nevěře Pepy Vojtka. Tehdy se ukázalo, že frontman kapely Kabát tráví podezřele hodně času v domě v pražských Vysočanech, a to v přítomnosti dvou půvabných dam. Koncem roku už není po manželské krizi ani památky.

Sympatický zpěvák se naopak chystá na oslavy desátého výročí svatby se svou nynější ženou Jovankou. Brali se totiž druhého ledna na Vyšehradě, kam si jubileum vyrazí připomenout i tentokrát. 

Program mají totiž rok co rok stejný. „Máme rituál, že vždycky jdeme do restaurace, kde jsme se brali, a na procházku Prahou. Máme deset let výročí od svatby, dvanáct let výročí vztahu,“ řekla webu super.cz Vojtková.

Kulisy desátého výročí se budou od těch svatebních výrazně lišit, za což může počasí. „Pamatuji si, že byla tenkrát šílená zima. Zajímavý je, že byl ještě sníh, teď už žádný není,“ vysvětlil stejnému serveru zpěvák.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)