Eva Josefíková: Šokující pravda o povolání herečky!

Eva Josefíková a Matouš Ruml v pohádce Princezna a půl království 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 9:35

Eva Josefíková letos dostala mnohdy nevděčnou roli princezny ve štědrovečerní pohádce, ale zhostila se jí na výbornou. Povolání herečky ale není vždy procházka růžovým sadem.

V letošní štědrovečerní pohádce Princezna a půl království si princeznu zahrála - podle svých slov naposledy v životě - Eva Josefíková. Zatímco v tomto případě si na zacházení nemohla stěžovat, celá pravda o jejím povolání je poněkud šokující. 

Ačkoliv se ona sama považuje za dítě štěstěny, protože může dělat, co ji baví, zároveň to přináší mnohá úskalí. „Tohle povolání s sebou nese spoustu různých zklamání a nedorozumění,“ přiznala v rozhovoru pro Právo. 

„Slíbí vám roli a pak ji přeobsadí, nebo vás předabují. Jdete na konkurz, a pak zjistíte, že to stejně nemohlo vyjít. Stále vás někdo soudí, producent, režisér, kolega, divák. Psychika dostává občas zabrat,“ konstatuje sympatická herečka.

Tentokrát se kritice vyhnula, jindy je kvůli ní ale dost zklamaná. „Stěžovat si na komentáře na internetu, to už je mantra dnešní doby, ale být terčem slovního napadání vážně není příjemné. Ovšem já v podstatě nemám ke stížnostem důvod,“ dodala Josefíková.

Témata: Eva Josefíková film Princezna a půl království