Leoš Mareš: Luxus na čtyřech kolech za miliony!

Leoš Mareš 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 9:01

Leoš Mareš jezdil před časem měsíc v trabantu, jinak si ale potrpí na trochu jiné automobily. V poslední době si udělal radost koupí nového vozu, který je opravdu luxusní. Kým se nechal inspirovat?

Bez znalosti přesných částek je jasné, že Leoš Mareš vydělá moderováním v komerčním rádiu spoustu peněz. V posledních letech mu navíc přibyly příjmy z koncertů, na příští rok jich zase několik plánuje. Není proto divu, že si může dovolit opravdový luxus na čtyřech kolech.

Rozpovídal se o tom na televizi Óčko v pořadu Limuzína, ačkoliv on sám dává přednost vozem SUV. A nějaký obyčejný model mu rozhodně nestačí. „Když jsem přiletěl do továrny v Anglii, kde jsem ho měl specifikovat, řekl jsem hned na úvodní schůzce, že jsem si všiml, že podobný vůz má (Cristiano) Ronaldo,“ svěřil se.

„Zároveň jsem požádal, zda by mi nemohli sehnat přímo tu jeho specifikaci. Řekli mi, že oficiálně ne. Neoficiálně mi odpoledne ukázali e-mail, ve kterém byla,“ popsal moderátor, jak se k němu automobilka zachovala.

V jednom detailu se ale nakonec jeho auto od modelu slavného fotbalisty liší. „Vzadu na hlavové opěrce mám logo mých koncertů. V tom jediném je to auto jiné. Jako poděkování za koncerty, které mi k němu dost dopomohly,“ vysvětlil Mareš.

Témata: Leoš Mareš