Lucie Šafářová nechápe: Co dal Plekanec pod stromeček?

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 17:33 | Aktualizováno: 30. prosince 2019 21:47

Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi se před Vánoci narodila dcera Leontýnka, která se logicky nevyhne nějakému sportu. Soudě podle toho, co dostala od tatínka pod stromeček, už je rozhodnuto.

Když už několik měsíců nazpět vyšlo najevo, že se sportovnímu páru Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec narodí holčička, měla spousta lidí jasno, že se jednoho dne vydá ve šlépějích maminky a stane se tenistkou. Sama nastávající maminka to nechtěla zakřiknout.

„Myslíte, že bude tenistka? Uvidíme, ale bylo by to hezké,“ nechala se už v říjnu slyšet podle serveru isport.blesk.cz. V první řadě si ale přála, aby ona i holčička byly po porodu zdravé, což se jí vyplnilo. Směle proto může přemýšlet o sportovní budoucnosti Leontýnky.

Evidentně ji ale předběhl partner, který se profesionálně věnuje hokeji. Šafářová se totiž na sociální síti pochlubila záběry oblečku s anglickým nápisem „budoucí tenisová hvězda“ a hračkami ve tvaru tenisové rakety.

„Nevím, co nám tím chtěl tatínek říct pod tím stromečkem,“ divila se tenistka na instagramu. Všem ostatním je ale jasné, že si Plekanec přeje, aby byla dcerka po mamince.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec