Karel Šíp si to nemohl odpustit: Nemístné vtipy na účet prezidenta!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 16:55

Karel Šíp si umí během moderování své talk show zadělat na potíže třeba vtipkováním na účet prezidenta Miloše Zemana. V nedávné době se mu to povedlo hned dvakrát. Jaká slova na adresu hlavy státu pronesl?

Karel Šíp si ve Všechnopárty často přidělává potíže nemístnými vtipy. Minimálně dvakrát se mu to v nedávné době povedlo, když vtipkoval na účet prezidenta Miloše Zemana. Když byl hostem hrabě Kinský, našel si, jaká je u těch šlechtických rodů hierarchie. Tak zjistil, že nejníž je v téhle hierarchii zeman. Tím si ale pořádně naběhl.

„Reakce mnoha diváků, příznivců Miloše Zemana, mě ale překvapila. Ta agresivita především. Jak se jali chránit prezidenta před blbými narážkami, pokleslým humorem a tak dále. Zloba a vulgární urážky. To jsem nečekal,“ přiznal známý bavič v rozhovoru pro Reflex.

V jednom z prosincových vydání pořadu se mu podařilo proti sobě poštvat samotný Pražský hrad. Dostal se totiž pod palbu prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka, který epizodu evidentně sledoval a moc se mu nelíbila. Co konkrétně ho zaujalo?

„Všechnopárty, před chvílí. ‚My bysme rádi změnu,‛ blekotá žulící se a celý zrůžovělý Karel Šíp o výběru prezidenta. ‚Je zdravá,‛ komentuje slovenskou prezidentku a div se neplácá do kolen,“ popsal spolupracovník hlavy státu na twitteru. Oblíbený moderátor by si podobné narážky měl možná propříště odpustit.

Témata: Karel Šíp Miloš Zeman Jiří Ovčáček pořad Všechnopárty