Dominika Gottová: Vánoční smír s psychicky nemocným manželem?!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 12:15

Dominika Gottová před časem rázně zpřetrhala vazby s psychicky nemocným a nevěrným manželem Timem, který jí ale dlouho odmítal dát pokoj. O Vánocích ale došlo k něčemu, co dává šanci na usmíření.

Dominika Gottová před pár týdny rázně vyřešila manželskou krizi, svého muže Tima opustila a vrátila se z Finska natrvalo do Česka. Metalový muzikant jí ale dlouho nechtěl nechat na pokoji, dokonce hrozil, že za ní v lednu dorazí do Prahy.

Není divu, že nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se rozhodla pro radikální krok. Podle svých slov byla přinucena změnit telefonní číslo a ukončit s ním veškerý kontakt. Zároveň žádala lidi, aby nevěřili jeho bludům, které považuje za psychický teror a nepřiměřený nátlak.

O svátcích ale došlo k “zázraku”. Třiapadesátiletý Fin tvrdil, že s otravováním manželky končí. Dokonce konstatoval, že podepsal rozvodové papíry, což ale Dominika celkem rázně popřela. I ona se nad ním ale o Vánocích slitovala.

Rozhodla se mu totiž popřát prostřednictvím emailu. Jinak to ale stále vypadá, že příkopy jsou tak hluboké, že už je nelze zasypat.

Témata: Dominika Gottová