Lucie Vondráčková už to nevydržela! Co udělala na Štěpána?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 11:33 | Aktualizováno: 29. prosince 2019 10:56

Lucie Vondráčková se po návratu do Česka rozhlíží po pracovních příležitostech a klid si v tomto směru nedopřála ani o Vánocích. Zamířila totiž do divadla, kde se právě uvolnila místo v muzikálu. Má o něj zájem?

Na Štědrý den ukázala Lucie Vondráčková fanouškům na sociální síti, jak slaví Vánoce, celé tři sváteční dny ale doma nevydržela a na druhý svátek Vánoční, tedy na Štěpána, vyrazila do společnosti.

Podle serveru super.cz vzala 26. prosince syny Adama a Matyáše do divadla na rodinný muzikál Tarzan. „Tarzan je zážitek. Moc ráda jsem se potkala s divadelními kolegy a jejich výkony byly naprosto dechberoucí,“ zhodnotila podle webu představení.

Mnoho lidí se však domnívá, že populární herečku a zpěvačku zavedla na muzikál i touha po roli v něm. Nahrává tomu i fakt, že jedna z představitelek hlavní ženské role Ivana Korolová v inscenaci končí, jelikož před Vánocemi oznámila, že čeká miminko.

Již jednou zmíněný server ale uvádí, že Vondráčková o roli zájem nemá, protože se chce věnovat spíš činohře. V říjnovém rozhovoru ale uvedla, že ji muzikál také vtahuje do sítí. Tak uvidíme… 

Témata: Lucie Vondráčková Tarzan (muzikál)