Jágrova vánoční zrada: Slib fanouškům nedodržel!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 13:17

Jaromír Jágr sliboval fanouškům, že o Vánocích naskočí zpátky do zápasového rytmu v dresu kladenských Rytířů. Legendární hokejista ale svůj slib nedodržel. Co to zapříčinilo?

Jaromír Jágr měl o letošních Vánocích skutečně klid. Kvůli zranění totiž musel stranou i jeho milovaný hokej, a tak mohl svátky strávit v kruhu nejbližších. U stromku se nakonec sešel se svou sestrou Jitkou a jejími dětmi Jiřím a Pavlínou. Na led mezi mantinely nakonec nevyjel, což bylo pro spoustu lidí zklamáním.

Ještě před Vánocemi totiž naznačoval, že by na Štěpána mohl opět nastoupit v utkání kladenských Rytířů s Vítkovicemi. „Začínám si pomalu sám trénovat a věřím, že si to v nejbližších dnech vyzkouším. Abych byl úplně přesný, to si netroufnu říct. Zkusil bych třeba 26. prosince, ale nejsem si jistý,“ nechal se slyšet pro klubový web.

Příznivci Kladna se Jágra na druhý svátek vánoční na ledě nedočkali. Smutnit ale úplně nemuseli, jelikož domácí tým ubojoval vítězství nad Vítkovicemi i bez legendárního hokejisty, kterého nadále trápí zdravotní potíže.

Co se olympijskému vítězovi vlastně přihodilo? Koncem listopadu si v utkání se Spartou natrhl oba přitahovače, mimo hru je tedy už měsíc. V poslední době tak poutal pozornost spíš jeho milostný život, nikoliv hokejové umění.

Témata: Jaromír Jágr