Lucie Šafářová: Na vlastní kůži poznává nástrahy mateřství!

Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 12:02 | Aktualizováno: 28. prosince 2019 13:34

Lucie Šafářová už několik dní na vlastní kůži poznává nástrahy mateřství. Zatímco na Štědrý den s úsměvem na tváři ukázala dceru Leontýnku, poté už si poprvé stěžovala na únavu, kterou jako tenistka z minulosti dobře zná.

Vzrušující chvíle má za sebou Lucie Šafářová. Minulý týden porodila dceru Leontýnku a jen co je lékaři propustili z porodnice domů, mohli společně s hrdým tatínkem Tomášem Plekancem slavit první Vánoce ve třech. Rodiče na Štědrý den novorozenou holčičku ukázali fanouškům a nezapomněli poděkovat za prvotřídní péči.

Tenistka o svátcích přiznala, že jako milovnice kávy má s jedním faktorem mateřství tak trochu problém. „Tak přemýšlím, čím se člověk nakopne z té únavy, když při kojení bych také neměla a ta bez kofeinu to moc neumí,“ posteskla si u fotografie se šálkem, v němž podle všeho nebyla pravá káva.

Potřebnou energii jí ale mohl dodat pobyt na čerstvém vzduchu. Šafářová totiž na instagramovém profilu sdílela záběry z první venkovní procházky s kočárkem. Naopak její partner vynakládal své úsilí jinde.

Plekanec se totiž už na Štěpána musel oprostit od příjemných rodičovských povinností a vyjet zpátky na led. O druhém svátku vánočním totiž pokračovala extraliga, jeho Kometa Brno doma zdolala pražskou Spartu.

Témata: Lucie Šafářová