Hvězdná porota odhalena! Kdo povede letošní SuperStar?

Superstar

Autor: Ďásková, stars24.cz

13. ledna 2018 10:34

Na české a slovenské obrazovky se vrací jedna z nejsledovanějších pěveckých show světa. Už brzy budou mít diváci možnost sledovat cestu nadějných zpěváků, za titulem SuperStar 2018, se kterým také získají pohádkovou výhru v hodnotě dva miliony korun.

O tom, kdo se bude titulem pyšnit, rozhodne tradičně čtyřčlenná porota. Tu letošní bude tvořit ostřílený porotce Pavol Habera, idol dívek a sám bývalý soutěžící Ben Cristovao, bouřlivák a zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert. Něžné pohlaví bude zastupovat slovenská zpěvačka Katarína Knechtová.

"SuperStar je matkou všech talentových soutěží a já jsem rád, že jsem od samého začátku její součástí. Tato soutěž má totiž smysl a mě baví být její součástí," uvedl Pavol Habera, který do poroty SuperStar usedne již po osmé.

Ze své vlastní zkušenosti bude čerpat i Ben Cristovao. "Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život," uvedl zpěvák.

SuperStar od svého prvního uvedení na televizní obrazovky až do současnosti vidělo 460 miliónů lidí na celém světě a byl vysílán v desítkách zemí. Letošní cesta za snem vypukne na obrazovkách Novy a Markízy už za pár týdnů.

Témata: Superstar Pavol Habera Matěj Ruppert Ben Cristovao Katarína Knechtová