Dáda Patrasová: Každé Vánoce řeší tenhle problém s dárky!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 17:54

Asi všichni tušíme, co by si Dáda Patrasová přála k Vánocům poté, co onemocněla její dcera Anička. Ona sama má s nakupováním dárků problém každý rok. Co se jí pravidelně stává?

Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, ale Dáda Patrasová letos úplně vypnout nemohla, jelikož nemůže přestat myslet na nemocnou dceru, které lékaři diagnostikovali zákeřnou rakovinu prsu. Anička Slováčková se letos rozhodla trávit svátky po svém.

Dárek ale od maminky bezpochyby dostala, ačkoliv herečka a zpěvačka přiznala, že má s jejich nakupováním jeden zásadní problém. „Bohužel jsem ten typ, a to jsem zdědila po své mamince, co dárky nakoupí dopředu, ale nevydrží to a vše hned rozdá,“ řekla dle serveru sedmicka.tyden.cz.

Do obchodů tak musí vyrazit podruhé. „Říkám tomu, že jedu druhé kolo. Soustředím se konkrétně na tu osobu a přemýšlím, co by jí udělalo radost. Největší radostí pro mě je to, že tu radost udělám já. To je pro mě úplně nejvíc,“ vysvětlila Patrasová. 

Nejlepším vánočním dárkem by pro všechny v její rodině bezpochyby bylo uzdravení Aničky, které všichni drží palce. Od ledna ji čeká další fáze léčby.

Témata: Dagmar Patrasová Anna Slováčková