Lucie Borhyová přiznala: Jednu věc na Vánocích nechápe!

Lucie Borhyová 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 15:11

Lucie Borhyová patří k velkým milovnicím Vánoc, jednu věc na nich ale nechápe. Přesněji sympatická moderátorka nemá pochopení pro jednu konkrétní skupinu lidí.

Lucie Borhyová už s předstihem nastínila, jak hodlá strávit letošní Vánoce. Nezapomněla přitom připomenout, že její děti si je užijou dokonce dvakrát, jelikož ani s jedním z tatínků už nežije. Sama moderátorka by si je možná také dokázala užít podruhé.

Podle jejích slov totiž téměř neexistuje nic, co by jí na svátcích vadilo. „Asi nic takového není. Nebo možná ano. Lidi, kteří říkají, že vánoce jsou stres a shon a že si je vůbec neužijí. Tohle nechápu,“ vysvětlila už v listopadu webu extra.cz.

„Přeci je to tak, že jaké si to udělám, takové to mám. Není třeba se honit. Pokud neuděláte velký vánoční úklid, tak ho prostě uděláte po Vánocích. Já jsem v tomto takový pohodový typ a ty Vánoce si fakt užiju,“ dodala tvář televize Nova. 

I proto nezapomněla Borhyová na Štědrý den popřát všem fanouškům krásné svátky. „Přeji Vám ty nejkrásnější Vánoce, plné lásky a klidu,“ vzkázala na instagramu. 

Témata: Lucie Borhyová