Lucie Bílá prozradila tajemství: Co by si přál Gott (†80) o letošních Vánocích?

Lucie Bílá a Karel Gott 10

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 17:07

Lucie Bílá ví, co by si o letošních Vánocích přál její legendární kolega Karel Gott, který se jich bohužel nedožil. Oblíbená zpěvačka se toto tajemství rozhodla prozradit.

Lucie Bílá má sice Vánoce velice ráda, ale i ona si dobře uvědomuje, že ty letošní bude doprovázet jeden smutný fakt. Půjde o první svátky od říjnové smrti jejího váženého kolegy Karla Gotta (†80). 

„Pokaždé se těším na zdobení štědrovečerního stolu a vlastně celého domu, který už několik let svítí do celého údolí. Miluji Vánoce a umím si je užít, i když mám na ně doma jen dva dny. Díky vánočním koncertům je ale slavím vlastně celý měsíc,“ popsala Slavice své vánoční rituály serveru idnes.cz.

Populární zpěvačka má ale jasno. Truchlení by si Gott v těchto dnech nepřál. „Popelka, Kája, to jsou veličiny nesmrtelné, a to nejen o Vánocích. Myslím, že smutek nyní cítí každá rodina v naší zemi, ale smutní být nesmíme, to by se na nás Kája zlobil,“ nechala se slyšet.

Bílá se navíc s Mistrem svým způsobem rozloučila na říjnové zádušní mši v pražské svatovítské katedrále, kde mu dokonce i zazpívala.

Témata: Lucie Bílá Karel Gott