Tomáš Řepka doufal, že bude na Vánoce doma: Fanouškům poslal vzkaz!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 11:33

Nejlepším dárkem pro Tomáše Řepku by bylo propuštění na svobodu, soudce ale už v listopadu řekl ne. Bývalý fotbalový reprezentant přesto nezapomněl na vánoční vzkaz, který adresoval fanouškům prostřednictvím své partnerky.

Tomáš Řepka doufal, že už bude na Vánoce doma z vězení, kde skončil kvůli zpronevěře a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. V listopadu proběhlo jednání o jeho podmínečném propuštění na svobodu, ale soudce žádosti nevyhověl. Bývalý reprezentant tak stráví svátky za mřížemi. Prostřednictvím přítelkyně ale poslal příznivcům vzkaz. 

„Všem krásné Vánoce a hodně síly a trpělivosti těm, kteří nemůžou být s tím, koho milují. Nic, co má v životě velkou cenu, nepřijde snadno a myšlenky jsou jako magnet. Cokoliv vyšleš, vrátí se ti zesílené. A právě proto vám stejně jako každý rok přejeme, aby se k vám vrátilo přesně to, co vy přejete nám, dvakrát takovou silou,“ napsala Kateřina Kristelová.

Vzkaz od samotného fotbalisty, který byl původně odsouzen ke dvěma a půl letům vězení, ale soud mu později zkrátil trest díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací, následoval až poté.

„Mám vyřídit pozdrav a vzkaz od mého muže. Všem, kteří mu píšete a vyjadřujete oporu, děkuje. Potkáte se s ním v budoucnu na některé z jeho autogramiád a akcí,“ vzkázal fanouškům dle extra.cz ústy své partnerky Řepka.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová