Ivana Gottová: Velké usmíření znesvářené rodiny!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 10:55 | Aktualizováno: 24. prosince 2019 18:41

Karel Gott se sice letošních Vánoc už nedožil, na chování příbuzenstva by byl ale velice hrdý. Nejen Ivana Gottová má zásluhu na velkém svátečním usmíření. Vdova si přitom s nejstarší manželovou dcerou Dominikou na první pohled moc nerozuměla.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se pár týdnů před Vánocemi natrvalo vrátila do Česka, ale mezi ní a vdovou evidentně panovalo jisté napětí. Ivana Gottová jí sice nabídla pomocnou ruku, Dominika Gottová ji ale odmítla s tím, že se o sebe postará sama. 

Vypadalo to, že mezi oběma vázne komunikace i ve věci Mistrova hrobu, který připravovala jeho žena. Dcera, která donedávna žila ve Finsku, se nechala před oznámením informací slyšet, že neví, kdy bude hotovo. Vánoce ale nakonec obě dámy spojily dohromady.

Dominika sice vynechala předvánoční setkání kvůli nové práci, ale věří v nápravu. „Snad nám vyjde setkání v jiném termínu a uvidím i holčičky, kterým chci kopit dárky,“ citoval její slova server ahaonline.cz. 

V plánu má navíc i setkání s druhorozenou dcerou svého otce Lucií. „Jsme v kontaktu, pozvala mě s manželem na kachnu. Moc se na ně těším, i na kluky,“ dodala Gottová.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová