Agáta Prachařová vymazala Kubu z povrchu: Takhle to vysvětlila!

Jakub a Agáta Prachařovi 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 9:37

Jakub a Agáta Prachařovi ještě loni slavili Vánoce společně, letos už je jasné, že to tehdy bylo naposledy. Modelka a moderátorka si dokonce nechala vymazat tetování, které jí manžela připomínalo. Jak to vysvětlila?

Agáta Prachařová udělala vstříc manželovi, s nímž se hodlá rozvést, před Vánocemi pěkné gesto, když ho pozvala na „Štědrý den pro tatínky“. Zároveň ale v posledních dnech udělala jinou věc, podle které to na usmíření moc nevypadalo. 

Jak vás stars24.cz informoval, modelka a moderátorka se totiž rozhodla zbavit pár let staré vzpomínky na vztah s Jakubem Prachařem. Zavítala proto do tatérského salónu a tetování v podobě písmene „K“ nechala nahradit kosočtvercem. 

Dvojnásobná maminka zprvu trvala na tom, že to nemá žádnou symboliku. Nakonec ale tento radikální krok vysvětlila. „S věkem se mění i vkus, takže si chci nechat předělat různá tetování. Některá pro mě už nemají tak hluboký význam, jako měla,“ řekla webu expres.cz.

Jakub a Agáta spolu mají dceru Miu, v průběhu let přečkali několik krizí. Letoš už se ale rozešli a po Novém roce chtějí začít řešit rozvod. Jako rodiče se spolu snaží vycházet.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař