Mandrage a jejich frontman Vít Starý šokovali fanoušky: KONČÍME!

Skupina Mandrage ukončovala své 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 18:52

Česká hudební scéna přijde přinejmenším na čas o několik výrazných tváří, které vystupovaly jako kapela Mandrage. Autoři řady rádiových hitů oznámili na sociální síti přerušení činnosti kvůli osobním problémům jednoho ze členů.

Zatímco spousta hudebníků dává fanouškům pod stromeček vánoční dárky, populární česká kapela Mandrage má pro fanoušky před Vánocemi jednu smutnou zprávu. „Rozhodli jsme se, že turné Dlouhej únor bude naším posledním. Alespoň na nějakou dobu,“ oznámili členové v neděli na facebooku.

Jaký k tomu mají muzikanti důvod? „Náš zpěvák Víťa teď prochází těžším obdobím a bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby ho zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit. Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe,“ napsali Mandrage.

„Protože kapelní život zdravé životosprávě dvakrát neprospívá, rozhodli jsme se s koncem února pozastavit činnost kapely Mandrage do té doby, než se dá Víťa zase do kupy a od března dál neplánujeme žádné další koncerty,“ vysvětlili fanouškům.

Na závěr příznivcům poděkovali. „Spolu s vámi jsme prožili to nejhezčí období našich životů. Zatím se ovšem neloučíme, přece jen před sebou máme ještě minimálně jedno turné. A těšíme se na něj i na vás,“ dodala kapela.

Témata: skupina Mandrage