Honza Musil slavil: Před rokem se podruhé narodil!

Honza Musil 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 13:46

Je to už rok, co se Honza Musil podruhé narodil poté, co spadl ze žebříku a přivodil si vážné zranění, u kterého hrozilo, že bude mít trvalé následky. Není proto divu, že o víkendu vlastně oslavil první narozeniny.

Ve vánočním svetru s Mickey Mousem si Honza Musil užívá svátky mnohem víc než loni. Ačkoliv on sám tvrdí, že to na něm dnes skoro nikdo nepozná, přesně před rokem si přivodil opravdu závažný úraz a nejenom Vánoce strávil v péči lékařů. Kvůli zlomenině páteře ani nevěděl, jestli se ještě někdy postaví na nohy.

Není divu, že o uplynulém víkendu vzpomněl výročí nepříjemné události na sociální síti. „Den jako každý jiný a přitom sváteční. Mám svoje první narozeniny a tak si je užívám, jak jen to jde! Kdo neví, skoro na mně nic nepozná,“ napsal na instagramu.

Zároveň nezapomněl poděkovat těm, kteří při něm ve složitém období stáli. „Lékaři, sestřičky, fyzioterapeuti a zdravotní personál ve Vinohradské nemocnici v Motole a udělali kus práce. A potom podpora Jakoubka, rodiny, nejbližších přátel a vás všech dokonala to, kde jsem dnes! Děkuji vám!“ dodal vděčný Musil.

Populární moderátor nedávno uvedl, že sám nemůže uvěřit tomu, jaký pokrok od zdrcujícího verdiktu lékařů udělal. Přiznal ale, že ho následky vážného zranění pronásledují dodnes v podobě horší chůze, občasných bolestí a citlivosti na počasí.

Témata: Jan Musil