Karel Gott (†80): Tohoto hosta budou u jeho hrobu vyhlížet marně!

Hrob Karla Gotta 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 13:10 | Aktualizováno: 25. prosince 2019 23:25

Legendární zpěvák Karel Gott má od víkendu konečně hotový hrob, který ihned přilákal spoustu lidí. Jeden z jeho dobrých známých ale přiznal, že se na Malvazinky nechystá. Koho tam budou marně vyhlížet?

Od právě uplynulého víkendu víme, že místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80) na hřbitově na Malvazinkách je hotové. Už v sobotu a v neděli využily davy lidí možnosti zapálit svíčku nebo se jen poklonit Mistrovi. Jednoho člověka, ačkoliv měl k legendárnímu zpěvákovi blízko, byste mezi nimi hledali marně.

Hudebník Karel Vágner se se svým jmenovcem rozloučil na mši v katedrále, ale k hrobu se už nechystá. „Víte, já mám Karla v srdíčku. Poznal jsem ho i jinak než jako lidi z branže,“ vysvětlil serveru blesk.cz.

„Vždycky jsem o něm tvrdil, že je mimozemšťan, který nám přijel ukázat, jak máme žít bez zášti a bez závisti. Já si pořád neuvědomuji, že není, nemohu si na to zvyknout. Já ho zažil v zemích, kde ho nikdo neznal a on se choval jako obyčejný kluk. Měli jsme spolu velmi dobrý vztah,“ dodal Vágner.

Uctít památku u hrobu Karla Gotta už dorazila vdova Ivana se zpěvákovou druhorozenou dcerou Lucií. Podle svých slov se tam chystá vyrazit i jeho nejstarší dcera Dominika, která se nedávno natrvalo vrátila do Česka.

Témata: Karel Gott Karel Vágner