Jaromír Jágr: Vánoční překvapení pro fanoušky!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 11:53

Vánoce jsou také obdobím zázraků. Jeden takový zázrak chystá o letošních svátcích pro fanoušky legendární hokejista Jaromír Jágr, který v posledních týdnech bojuje se zraněním. Čím chce příznivce překvapit?

Je to už nějaký čas, co se Jaromír Jágr naposledy objevil na ledě, a tak v posledních týdnech plnil stránky médií spíš jeho údajný románek s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou. Legendární hokejista se totiž zranil a zprvu ani nevěděl, co přesně mu je.

„V utkání se Spartou jsem si natrhl oba dva přitahovače. Je to lepší, než to zní, oni se tolik při bruslení nepoužívají. Teď na sobě musím zamakat, abych se do toho znovu dostal,“ sliboval fanouškům počátkem prosince na sociální síti.

O víkendu konečně přinesl dobré zprávy, o Vánocích se ho nejspíš příznivci opět dočkají mezi mantinely. „Začínám si pomalu sám trénovat a věřím, že si to v nejbližších dnech vyzkouším. Abych byl úplně přesný, to si netroufnu říct. Zkusil bych třeba 26. prosince, ale nejsem si jistý,“ řekl v rozhovoru pro kladenský klubový web.

Ještě před pokračováním extraligy na Štěpána je v kalendáři Štědrý den. Jak vás stars24.cz informoval, Jágr už částečně odkryl svoje plány na Vánoce i Silvestra. Letos už je bude trávit bez modelky Veroniky Kopřivové, se kterou se na jaře rozešel.

Témata: Jaromír Jágr