Plekancova podivná slova po narození dcery: Jde to mimo hokej!

Tomáš Plekanec 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 10:41 | Aktualizováno: 24. prosince 2019 22:13

Tomáš Plekanec se stal minulý týden trojnásobným otcem, po narození dcery ale kvůli svým povinnostem v brněnském hokejovém klubu volil poměrně podivná slova. Co přesně hokejista řekl?

Tomáš Plekanec se minulý týden dočkal třetího potomka. Po dvou synech, které má s bývalou manželkou Lucií Vondráčkovou, se dočkal dcery, kterou mu porodila současná partnerka, tenistka Lucie Šafářová. Jenže radostných chvil s holčičkou si extraligový hokejista moc neužil.

Už včera byl opět na ledě u prohry brněnské Komety v prodloužení na ledě Mladé Boleslavi. Bývalý reprezentační kapitán se musel zase přeorientovat na plnění pracovních povinností. „Je to krásné, ale z Kanady jsem naučený, že tyto věci jdou mimo hokej a nemají ovlivňovat výkon,“ vysvětloval dle serveru denik.cz.

Zmíněná Plekancova slova znějí poněkud podivně, ale hokejista je samozřejmě z narození dcery nadšený. „Je tam spousta emocí. Je hezké, že to vyšlo takto před Vánoci. Bude to sice hektické, ale aspoň budeme všichni doma,“ nechal se slyšet.

Jak vás stars24.cz informoval, plány sportovního páru na Vánoce jsou jasné, ačkoliv zůstává otázkou, kdy tenistku s dcerkou pustí z porodnice. Plekance navíc na druhý svátek vánoční čeká domácí zápas s pražskou Spartou.

Témata: Tomáš Plekanec