Lucie Borhyová narovinu: Tahle slova nikdy nevysloví!

Lucie Borhyová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 8:49

Lucie Borhyová září štěstím, mluvit o něm ale nechce, přestože má fungující vztah a mluví se dokonce o tom, že by se konečně mohla provdat. Co se týče velkých vyjádření, je moderátorka dost opatrná.

Lucie Borhyová našla v poslední době štěstí po boku podnikatele Michala Smečky. Není to ani čtrnáct dní, co se v souvislosti s jejich vztahem psalo dokonce o svatbě. Tvář jedné z komerčních televizí se jí úplně nebrání, zároveň ale nechce nic uspěchat.

Sympatická blondýnka ani nedokáže říct, jestli se cítí být šťastná. „Tyto věci nerada říkám, protože to nechci zakřiknout. Možná bych řekla spíš, že jsem spokojená. Děti jsou zdravé, jsou před námi Vánoce, pokřtili jsme kalendář pro dobrou věc, takže mám celkově radost, že se nám daří,“ svěřila se webu idnes.cz.

Oblíbená moderátorka se nebrání ani třetímu dítěti, které podle svých slov „nechává osudu“. S předchozích vztahů má ale dvě děti, se kterými si hodlá užít letošní svátky.

„V tomto mají výhodu, že budou mít dvoje Vánoce. Doma se mnou a pak i se svými tatínky. To zná asi většina rodin, kde partneři nežijí spolu. Luky bude se svým tatínkem tady v Česku jako každý rok a budou slavit české Vánoce,“ prozradila Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová