Myslí to Vondráčková vážně? Takhle vzali její vstřícné gesto fanoušci!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 13:03

Dlouho dopředu lidé čekali, jak Lucie Vondráčková zareaguje ve chvíli, kdy Lucie Šafářová porodí Tomáši Plekancovi třetí dítě. Herečka a zpěvačka většinu z nich svou reakcí překvapila. Co jí fanoušci vzkázali?

Tomáš Plekanec se stal včera trojnásobným otcem. K synům, které má s Lucií Vondráčkovou, přidal holčičku, kterou mu porodila Lucie Šafářová. Všichni čekali, jestli bude oblíbená herečka a zpěvačka vůbec nějak reagovat, ona všem vytřela zrak vstřícným gestem k novopečeným rodičům. „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka,“ vzkázala.

Dvojnásobná maminka si tím získala sympatie fanoušků. „Tleskám Lucie… v těchto situacích je nadhled a slušnost tou nejlepší zbraní… moc Vám fandím a přeji krásné svátky a hlavně hodně zdraví a lásky,“ píše na facebooku Dita. „Lidskost… Tady jde přesně vidět, že Lucka je úžasný člověk se srdcem na pravém místě,“ konstatuje Jindra.

„To je prostě Lucka. Vždy s nadhledem a nejen za své kluky přeje k narození jejich sestřičky. Nehledě na to, že ji budou kluci chránit a vychovávat. Přeji krásné svátky jak u Plekanců-Vondráčků, tak Plekanců-Šafářů,“ reagoval Petr.

Jen málo lidí Vondráčkové nevěří, že to myslí upřímně, převažují pozitivní reakce. „Luci, jste skvělá. Proč válčit, to by neprospělo klukům, a to každý neumí. Přeji Vám i celé rodině radostné Vánoce a v novém roce hlavně hodně zdraví, štěstí a úspěchů,“ dodala Romana.

Témata: Lucie Vondráčková