Veronika Khek Kubařová: Otevřeně o dopadech StarDance na manželství!

Veronika Kubařová se svým tanečním partnerem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 8:51 | Aktualizováno: 23. prosince 2019 7:10

Veronika Khek Kubařová se stala vítězkou StarDance na parketě, ale i v soukromí. Navzdory všem peripetiím, které soutěž doprovázejí a o kterých otevřeně povyprávěla, se jí podařilo udržet manželství.

StarDance už v minulosti narušila množství fungujících vztahů, když si zadané celebrity padly do oka se svými tanečními partnery. Případ letošní vítězky Veroniky Khek Kubařové to není, ačkoliv i ona si s tanečníkem Dominikem Vodičkou rozuměla.

Doma má ale stále manžela, režiséra Pavla Kheka, který jí byl velkou oporou přímo na místě, ale i v soukromí. Ze slov členky souboru Dejvického divadla je přitom čitelné, že to partneři účastníků taneční soutěže nemají vůbec jednoduché.

„Jak braly naši účast v soutěži naše polovičky, je snad na dokument. Je náročné přijmout to, že se partner plazí půl roku po někom cizím, a dívat se na to v televizi ještě v přímém přenosu,“ svěřila se serveru ahaonline.cz šampionka desáté řady.

Herečka navíc přiznala, že ne vždy byla v dobrém psychickém rozpoložení. „Ještě k tomu jsme byli otrávení. Přišli jsme z tréninku hrozně unavení. Bylo to na nás vidět a ta podpora tam byla. Kolikrát jsme jim odsekli, protože jsme se nechtěli bavit, a oni to brali v pohodě a i nadále byli milí,“ děkovala Kubařová.

Témata: Veronika Kubařová StarDance