Karel Gott (†80): Víme, kdy se fanoušci dočkají hrobu!

Karel Gott 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. prosince 2019 8:26

Mistrovi fanoušci už nedočkavě vyhlížejí moment, kdy mu budou moci na hrob položit svíčku a uctít tak jeho památku. Tato chvíle se podle všech informací blíží. Kdy dostanou lidé možnost?

Ivana Gottová a najatí kameníci už nějaký čas dělají všechno pro to, aby se podařilo zhotovit místo posledního odpočinku Karla Gotta (†80) na pražských Malvazinkách co možná nejdřív. Podle nejnovějších informací je nejzazším termínem dokončení pondělí.

Server extra.cz zjistil, že Mistrův hrob by měl být hotový do Vánoc. „Jsou to informace, které ale nemůžu potvrdit na sto procent. Paní Gottová se k tomu vyjádří sama. Místo má zakoupené, teď záleží, jak rychle budou pracovat kameníci,“ řekla webu zaměstnankyně správy hřbitova.

Fanoušci už stepují na špičkách v očekávání, že hrob bude co nevidět hotový a oni na něj budou moci přijít zapálit svíčku. Už teď se chodí na místo dotazovat. „Denně přijde s takovým dotazem deset i dvacet lidí. A nejen Češi, ale Slováci i Němci,“ sdělil serveru další zaměstnanec.

Gottův hrob se podle všeho bude nacházet na nejvzdálenějším konci hřbitova od vchodu, především ale bude nasměrovaný na jeho milovanou vilu na Bertramce, kde většinu života žil.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová