Jaromír Jágr: Příjmy hokejové legendy ODHALENY!

Jaromír Jágr 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 21:06

Jaromír Jágr poslední rok „platí sám sebe“. Je totiž vlastníkem kladenského klubu, kde také hraje. Nad vodou ho drží příjmy z reklamy a propagace nejrůznějších firem. Na kolik si legendární hokejista přijde?

Jaromír Jágr už se v posledních letech nemůže věnovat hokeji úplně naplno, jde za ním totiž i financování kladenského klubu. Nedivte se proto tomu, že ho v poslední době máte možnost vídat v reklamách na produkty hned několika společností. Olympijský vítěz se už dříve nechal slyšet, proč do nich jde.

„Nedělám to kvůli sobě, ale kvůli klubu. Díky bohu, že máme sponzory, které ještě zajímám jako osoba a můžu jim dělat reklamu. Jinak by klub už asi nežil, co si budeme namlouvat,“ přiznal Jágr už před třemi lety v rozhovoru pro Forbes.

Právě tento magazín nyní informuje o tom, že legendární hokejista obnovil spolupráci s jednou čínskou technologickou firmou. Také se objevuje v reklamě na jeden tuzemský obchodní řetězec. Podle jeho informací se příjmy od sponzorů pohybují kolem 20 milionů korun.

Kladenský hokej tak Jágr drží nad vodou, ačkoliv momentálně nemůže být nápomocný na ledě. Už nějaký čas je totiž na marodce kvůli problémům s přitahovači.

Témata: Jaromír Jágr