Šafářová porodila: Vondráčková první reakcí všem vytřela zrak!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 19:28 | Aktualizováno: 22. prosince 2019 11:39

Sokyně v lásce, která čekala dítě s otcem jejích dvou synů, dnes porodila holčičku, a tak všichni čekali, jak bude Lucie Vondráčková reagovat. První slova herečky a zpěvačky všechny překvapila.

Šťastná novina dnes přišla od asi nejslavnějšího českého sportovního páru současnosti. Jak vás stars24.cz informoval, Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová přivítali pár dní před Vánocemi na světě první společnou dceru Leontýnku. Je však dobré připomenout, že novorozená holčička už má dva starší bratry.

Bývalý kapitán hokejové reprezentace má totiž dva syny z manželství s Lucií Vondráčkovou. Kdo čekal, že populární herečku a zpěvačku nechá informace o porodu chladnou, ten se mýlil. Ještě větším překvapením je však obsah jejího vzkazu.

Vondráčková zveřejnila příspěvek krátce poté, co přišla Leontýnka na svět. „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka,“ vzkázala rodičům prostřednictvím instagramu a dodala ještě anglická slovíčka „healthy“ (zdravé), „lucky“ (šťastné) a „baby“ (miminko).

Vypadá to tedy, že někdejší životní partneři doopravdy zakopali válečnou sekeru. Herečka a zpěvačka totiž Plekance dokonce v příspěvku označila.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová