Ivana Gottová: Odmítla pomoci Dominice?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 13:51 | Aktualizováno: 20. prosince 2019 22:02

Už několik dnů je Dominika Gottová zpátky v Česku a mimo jiné se řešilo, jestli je v kontaktu s vdovou Ivanou Gottovou, popřípadě jestli ji přímo žádá o pomoc. Manžel zpěvákovy dcery má o jejich vztahu poměrně jasno.

Když se Dominika Gottová se svým manželem dostala v minulosti do úzkých, mnohokrát jí z nejhoršího pomohly peníze od jejího otce Karla Gotta (†80). Legendární zpěvák ale počátkem října zemřel a tím okamžikem se podle všeho leccos změnilo.

Mistrova nejstarší dcera se nedávno natrvalo usadila v Česku, ale s vdovou Ivanou Gottovou v intenzivním kontaktu není. Odloučení těžko nese psychicky nemocný manžel Dominiky. Finský hudebník Timo Tolkki dokonce tvrdí, že současná nájemnice slavné vily na Bertramce odmítla jemu a jeho ženě pomoci.

Návratu Gottovy dcery do Čech totiž předcházel vyhazov z jejich finského bytu. „Neměli jsme peníze na nájem. Obrátili jsme se několikrát na Ivanu Gottovou, ale nepomohla nám,“ řekl Tolkki serveru expres.cz.

Otázkou je, zdali muzikant mluví pravdu. Poté, co v rámci dědického řízení žádal pro sebe a Dominiku vilu na Bertramce a peníze, se nikdo nemůže divit, že je vdova po Gottovi raději ignorovala.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová Timo Tolkki