Jiří Krampol: Ješitnost ho dohnala pod skalpel!

Jiří Krampol, herec a moderátor 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 13:12

Jiří Krampol v posledních měsících řešil spíš zdraví manželky, která trávila čas po nejrůznějších zdravotnických zařízeních, teď už má čas i na sebe. Herec a moderátor sám navštívil kliniku.

O Jiřím Krampolovi teď nebylo dlouho slyšet, ostatně klid se po martyriu s manželkou Hankou, která strávila kvůli závislostem několik měsíců po léčebnách, bezpochyby zasloužil. Sám populární bavič teď skončil v péči lékařů, a to těch, kteří se zabývají estetickou stránkou.

Do obličeje si údajně nechal vpíchnout lásku, která ho má zbavit vrásek. „Nezapírám, je to tak. Připadá mi naprosto normální, když o sebe člověk pečuje. Zvlášť když dennodenně předstupuje před lidi,“ vysvětloval zákrok dle serveru blesk.cz.

Herec a moderátor se v té souvislosti pustil do některých svých kolegů. „Nepochopím třeba herce, který má na nose bradavici a nic s tím nedělá. To je přece strašné! Já jsem v tomhle směru hrozně ješitný,“ konstatuje Krampol.

Jaký konkrétní zákrok vlastně na klinice podstoupil? „Na pravé straně obličeje mi visela pod bradou kůže, tak jsem si ji nechal ušmiknout,“ vysvětlil oblíbený komik.

Témata: Jiří Krampol