Agáta Prachařová: Polibek s láskou na první pohled!

Agáta fotku polibku s přítelem důmyslně zakryla 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 16:58

Agáta Prachařová teprve před několika dny potvrdila, že má nového přítele Zdeňka. Když už to všichni vědí, tak může nový pár dávat city veřejně najevo. Modelka a moderátorka má štěstí, že nový partner s tím nemá problém.

Agáta Prachařová už se pěkných pár dní netají tím, že jí po rozchodu s manželem vstoupil do života nový muž. Jmenuje se Zdeněk, takže tentokrát nehledejme po boku modelky a moderátorky nějaké jméno provařené v šoubyznysu. Agáta si dosud blonďatého hezouna nechávala pro sebe, dnes ho ale poprvé ukázala fanouškům na sociální síti.

Na instagramu zveřejnila fotku něžného polibku s přítelem. „Někdy je něco jasné od prvního pohledu,“ okomentovala snímek. Jako by se tím snažila naznačit, že tentokrát je všechno od začátku jednodušší, než to bylo s Jakubem Prachařem. Herec a moderátor tak od své bývalé partnerky schytává ránu za ranou.

Jak vás stars24.cz informoval, dvojnásobná maminka si v uplynulých dnech nechala předělat tetování, které jí Prachaře mělo připomínat. Z písmena „K“ na prstu, které si před lety nechala udělat během romantického výletu v Amsterodamu, se stal nově kosočtverec.

Jakub si z toho ale s velkou pravděpodobností nic nedělá. Sám už si našel novou přítelkyni, elitní topmodelku Denisu Dvořákovou, už před několika měsíci. Nedávno navíc jízlivě reagoval na Agátinu nabídku strávit o Vánocích jeden den s ní a dětmi.

Témata: Agáta Hanychová