Dojatá Anička Slováčková: Přístupem k nemoci inspiruje ostatní!

Anna Slováčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2019 15:01

Anička Slováčková svým přístupem k zákeřné rakovině inspiruje spoustu lidí po celém Česku včetně své nezletilé kolegyně z Ordinace. Co udělala jedna z hereček, aby potěšila dceru slavných rodičů?

Anička Slováčková už několik týdnů bojuje se zákeřnou rakovinou prsu a to, jak statečně to zvládá, je inspirací pro spoustu lidí. Herečka a zpěvačka se třeba hrdinně vzdala svých vlasů a tento její krok inspiruje i kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Je celkem jedno, že jedné z nich je pouze 11 let.

Mladičká herečka Viktorka Rybová nešla úplně dohola, protože jí to neumožňuje smlouva s televizí. Vlasy alespoň výrazně zkrátila, když kadeřníkům jasně vzkázala: „Co nejkratší, ať to může co nejvíce pomoci.“ Teď z nich vznikne paruka pro malé pacienty onkologie.

Když se to Slováčková dozvěděla, neubránila se dojetí. „Viktorka mě moc překvapila a potěšila současně. Když mi poslala video se vzkazem, dojala mě. Měla hezký nápad, děkuju jí za něj. Třeba jím inspiruje i další dárce,“ řekla dcera slavných rodičů dle serveru blesk.cz.

Anička se teď připravuje na další fázi léčby zákeřné choroby. Jak vás stars24.cz informoval, bude muset na operaci i další chemoterapie. Podle svých slov ale zatím všechno zvládá psychicky i fyzicky. Budeme dál držet palce!

Témata: Anna Slováčková