Ivana Korolová potěšila fanoušky: Těhotenství!

Ivanka Korolová (dabérka) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. prosince 2019 8:47

Český šoubyznys se těší na další miminko. Sympatická herečka, dabérka a zpěvačka Ivana Korolová oznámila šťastnou zprávu o těhotenství na sociální síti. Gratulujeme!

Po předloňské svatbě s manželem Jirkou přišla Ivana Korolová s další šťastnou novinkou. Stále populárnější herečka, zpěvačka a dabérka čeká v 31 letech prvního potomka, což prozradila prostřednictvím vtipného příspěvku na sociální síti.

Na instagramu zveřejnila fotku z nemocnice, kde prstem kliká na tlačítko s nápisem „Těhotné“. „Až moje malý bikiny vystřídaj Tvoje mikiny,“ dodala vtipně v doprovodném komentáři. Její profil už samozřejmě plní gratulace k těhotenství.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ivana Korolová (@ivanakorolova), Pro 17, 2019 v 10:55 PST

Ivana Korolová můžete jako herečku znát např. ze seriálu Krejzovi. V dabingu ji proslavila postava Lisy Simpsonové v legendárním animovaném seriálu, kterou začala dabovat po úmrtí Heleny Štáchové.

Věnuje se však také muzikálům a v posledních letech i vlastní hudební tvorbě. V těchto dnech vydala Korolová debutovou desku Kruhy, kterou jí pokřtil oblíbený písničkář Xindl X.

Témata: Ivanka Korolová (dabérka)