Karel Gott (†80): KRUTÁ PRAVDA o loučení s dcerou!

Karel Gott zemřel: Pieta u jeho domu Nad Bertramnkou (5. října 2019) 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. prosince 2019 8:24 | Aktualizováno: 22. prosince 2019 19:59

S Karlem Gottem se po jeho smrti loučil téměř celý národ, lidé vyjadřovali upřímnou soustrast rodině včetně jeho čtyř dcer. Teď vychází najevo krutá pravda o loučení Mistra s jednou z nich. Co se stalo?

Od říjnové smrti Karla Gotta (†80) uplynuly už více než dva měsíce, a tak už se i jeho nejbližším rozleželo v hlavě, co se vlastně stalo. Nejstarší dcera tou dobou žila ve Finsku a u smrtelné postele nebyla přítomna, zprostředkovaně však dostávala všechny informace.

„Táta byl šťastný. Nemoc na sobě nedával znát. O svém zdravotním stavu nemluvil. Byl veselý, pozitivní. Akorát málo jedl a byl unavený,“ prozradila Dominika Gottová dle serveru idnes.cz v rozhovoru pro Blesk.

Krutá pravda o loučení s milovanou dcerou, která vychází najevo, souvisí s tím, že i sám Mistr věřil, že všechno dobře dopadne. „Do poslední chvíle jsem věřila, že bude zase v pořádku. Věřila jsem, že se uzdraví. Držel si to všechno v sobě a nechtěl strašit okolí. Sám chtěl věřit tomu, že se to dá do pořádku. Táta se se mnou nikdy nerozloučil,“ přiznala Dominika.

Boj s těžkou nemocí bohužel prohrál. „Ivana mi zavolala hned, když se to stalo. Jsem smutná, že jsem tátovi nestihla ukázat, jak jsem na sobě zapracovala,“ dodala Gottová.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová