Karel Gott (†80): Nečekaná pochvala od hvězdy světové pop music!

Karel Gott 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 21:57

Jméno Karla Gotta odjakživa rezonovalo i v zahraničí, svědčí o tom i pochvala hvězdy světové popové hudby, která se k nám do Česka chystá na koncert. Kdo složil Mistrovi poklonu?

Není pochyb o tom, že Karel Gott (†80) zanechal během své pěvecké kariéry dojem nejen v Česku, na Slovensku nebo v Německu. Vědí o něm i lidé z Walesu, odkud pochází legendární zpěvačka Bonnie Tyler, jejíž hit Total Eclipse of the Heart zná snad opravdu každý.

Mistrovi se však zalíbila jiná písnička z jejího repertoáru. Z její skladby It‘s A Heartache tak vznikla česká verze Jen se hádej v podání mnohonásobného Slavíka. A od zpěvačky, která k nám příští rok dorazí na několik koncertů, zazněla chvála.

„Karel Gott byl skvělý zpěvák, hodně uznávaný. Jsem ráda, že mu moje píseň posloužila. On byl skvělý. Je mi opravdu velmi líto, že zemřel. Mrzí mě to. I když osmdesát je požehnaný věk,“ řekla Tyler dle serveru blesk.cz.

Pochvala od hvězdy světové pop music určitě potěší Mistrovy fanoušky, stejně jako zpráva o práci na místě jeho posledního odpočinku na hřbitově na pražských Malvazinkách. Hotovo by podle odhadů mělo být do Vánoc.

Témata: Karel Gott Bonnie Tyler