Dominika Gottová o životě v Česku: Něco tady měla ráda, ale už je to jinak!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 17:52

Už několik dní zjišťuje Dominika Gottová, co se během let, kdy v Česku nežila, změnilo. Nejstarší dcera legendárního zpěváka přiznala, že dokud byla v rodné zemi, měla ráda jednu konkrétní věc. Dnes je to ale jinak.

Dominika Gottová se nedávno natrvalo vrátila do Česka a splnila tak přání svého otce Karla Gotta (†80). Po letech strávených ve Skandinávii si pomalu zvyká na život v rodné zemi. Když zde žila dřív, měla ráda jednu konkrétní věc. Nyní už je to ale jinak.

Mistrova nejstarší dcera se přiznala, že jako dítě měla v Česku ráda zimu a pravidelně chodila na lyže, na severu se to ale změnilo. „Tam jsem si na zimu nikdy nezvykla,“ přiznala serveru super.cz.

Dnes inklinuje k teplejšímu podnebí a sníh ráda nemá. Zima v Praze se jí ale líbí. A není to jediné pozitivum. „Je to tady pozitivnější a veselejší než ve Finsku. Mám mnohem bohatší program, protože ve Finsku jsem tolik přátel neměla,“ svěřila se Gottová. 

Její finští přátelé navíc nikdy neměli jistotu, že se jí někam bude chtít. „V těch tvrdých zimách se mi ani nikam nechtělo chodit. Když jsem nemusela do práce, tak jsem byla radši doma,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová