Karel Gott (†80): Slovensko řeší skandální slova o chování k ženám!

Karel Gott s ženou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 16:59 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 19:25

Než se usadil s manželkou a matkou svých nejmladších dcer Ivanou, byl Karel Gott velký milovník. Až po jeho smrti ale zazněla jeho slova o chování mužů k ženám. Jeden slovenský server to označil za skandál.

Karel Gott (†80) našel tu pravou v Ivaně Gottové až na sklonku života, podle jeho tajemníka ale předtím stihl vystřídat tisíce žen. K zástupkyním něžného pohlaví se vždy choval galantně, přesto řeší v těchto dnech na Slovensku jeho skandální slova o chování k ženám.

Mistr údajně velmi otevřeně promluvil pro dokumentární film Petra Svobody, syna Gottova dvorního skladatele Karla Svobody. Ve filmu nemají chybět záběry, na kterých zpěvák říká, jak to měl se ženami.

„Tenor se prostě líbí ženám. Tenor je lyrický, tenor je něžný, a jsou ženy, které vyžadují něhu. Představují si takového muže, že by ho chtěli, protože by je uměl hladit, připravovat na všechno, pomalu a jemně… A jinak chce ‚seřezat‛, že ano. Ale na to byli jiní zpěváci,“ parafrázuje server casprezeny.pluska.sk jeho slova pro zmíněný dokument.

Jak vás již stars24.cz informoval, film Karel Svoboda - Šťastná léta by měl přijít do kin v lednu 2020. Snímek mapuje nejplodnější období Svobodova života, kdy vznikla většina jeho nejznámějších písní a filmové hudby.

Témata: Karel Gott