Polívka, Dejdar i Zounar: MILIONOVÉ DLUHY!

Polívka, Boleslav 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2019 14:59 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 10:03

Bolek Polívka, Martin Dejdar a Martin Zounar mají kromě toho, že jsou vynikající herci, společnou ještě jednu věc. Všichni tři se údajně dostali do milionových dluhů! Jak jsou na tom dnes?

Všechny tři vynikající české herce podle magazínu Sedmička spojují milionové dluhy, k nimž mnohdy přišli jako slepí k houslím. 

Do dluhové pasti se dostal Bolek Polívka díky tomu, že si před mnoha lety pořídil na Vyškovsku Farmu Bolka Polívky. Kvůli dluhům o ni ale nakonec přišel, když se v říjnu roku 2013 vydražila za patnáct milionů korun.

Podle magazínu  je ale nyní zřejmě šťastnější. "Nemusím farmu vlastnit. Naopak jsem teď mnohem mobilnější a svobodnější, protože jsem do ní dával všechny peníze. Takže žít bez farmy se mi zdá dobrý," uvedl.

Dejdar se do dluhů dostal kvůli snímku Panství, jehož byl koproducentem. Distributor podle magazínu neodvedl peníze za prodej filmu do zahraničí, a proto na Dejdara padly dluhy v údajné výši osmi milionů korun.

"Tyto věci se bohužel táhnou dlouho, navíc jde o prohřešky jiných, které mi již 17 let znepříjemňují život. Naštěstí si na práci nemůžu stěžovat, diář mám plný. Přesto se musím hodně otáčet, abych zaplatil své závazky a zabezpečil rodinu," cituje magazín starší vyjádření herce.

Ani Zounar se dluhům nevyhnul. V roce 2002 se stal spolumajitelem restaurace, která ale zkrachovala, stejně jako jeho dabingové studio.

"Zounar se tak začal zmítat v dluzích, jež se vyšplhaly do milionů korun. Právě s tímto obdobím se pojí začátky jeho náklonnosti k alkoholu," napsal magazín.

Témata: Boleslav Polívka Martin Zounar Martin Dejdar