Nekonečného „dcera“ měsíc po vážné autonehodě: Nečekaný zvrat!

Tereza Kardová a Pavel Novotný 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 13:52

Tereza Kardová, kterou bral Daniel Nekonečný jako vlastní dceru, měla několik týdnů nazpět vážnou dopravní nehodu a nevypadalo to s ní vůbec dobře. Naštěstí došlo k nečekanému zvratu v léčbě.

Jak vás stars24.cz již informoval, dcera bývalé partnerky letos zesnulého Daniela Nekonečného (†52) Tereza Kardová měla vážnou autonehodu, po které je dle její matky Zuzany zázrak, že je stále mezi námi. Nejnovější informace o jejím stavu přinesl přímo z motolské nemocnice Pavel Novotný, který jako starosta Řeporyjí, kde žil Nekonečný, informoval i o skonu výstředního šoumena.

Bývalý bulvární novinář se rozhodl to nejprve trochu odlehčit. „Jsem na stejným hotelu s mojí úplně nejvíc nejlepší kámoškou, která před měsícem překonala můj a Prckův (společný kamarád) lokální rekord v délce letu vozem,“ poznamenal politik, který musel před Vánocemi na nemocenskou.

„Vypadalo to blbě, ale dnes už chodí. Jediná na spinálce tady,“ prozradil Novotný, který také zjistil, co všechno ještě nevlastní dceru Nekonečného čeká. „Teru čekají 3 až 5 měsíců Kladruby (rehabilitační ústav – pozn. red.), pitomej rok celkově, ale na jeho konci zase nevídaně skáče přes kaluže,“ konstatuje.

V nemocnici dokonce společně kují pikle za zády lékařů. „Naštěstí se tu výtečně vyzná, takže zná různé cigaretové zkratky největší nemocnicí ve střední Evropě. Pracují tu fajn lidi, ale není to zrovna království zaslíbené cigaretám,“ dodal.

Témata: Daniel Nekonečný Pavel Novotný